Overslaan en naar de inhoud gaan
Provinciedomein Raversyde
-

Ontdek de donkerste nacht van het jaar en leef je uit in de leuke workshops en stopplaatsen langs het uitgestippelde parcours. Deze verduisterde activiteiten gaan door op twee locaties, die op fietsafstand van elkaar liggen (2km) en zijn volledig gratis. Vergeet je zaklamp niet (te felle lampen en lasers zijn niet toegelaten). 
 
Het Provinciedomein Atlantikwall Raversyde slaat de handen in elkaar met het Opvangcentrum voor Wilde Dieren en Vogels (VOC). De focus ligt op nachtdieren, die je ontdekt tijdens de plezante stops. De activiteiten zijn voor jong en oud. Je kan afsluiten aan de gezellige nachtbar van het VOC of in onze middeleeuwse taverne met wat lekkers en een drankje.  
 
Wil je iets bijleren over sterren en planeten? Het Space Science Centre Astropolis is open tot 23u30. Je kan er door verschillende telescopen turen, de grote koepel bezoeken, een film over de sterrenhemel bekijken en nog veel meer! 

I.s.m. Astropolis, het Opvangcentrum voor Vogels en Wilde Dieren Oostende, De provincie West-Vlaanderen, Tartes et Bastons en Horizon Educatief.